به گزارش پایگاه خبری 598، علی زرودی، همبنیاگذار مجموعه فرصت (شبکه مدیریت مردمی در بلایای طبیعی، حوادث غیرمترقبه و بحران-های اجتماعی) گفت: مردمیکردن کارها «فرصت» بی نظیر در جمهوری اسلامی برای رسیدن به قله های ترسیم شده از سوی ناخدای کشتی انقلاب است که می تواند هزینهها را کاهش داده، بر سرمایه اجتماعی بیافزاید و نشاط اجتماعی را در جامعه فزونی بخشد.
وی در ادامه افزود: همچنانکه باعث میشود مردم که اساس و پایه انقلاب و تحول در کشور هستند، احساس کنند در جایگاه حقیقی خود، یعنی جایگاه رشد و شکوفایی در کشور، قرار دارند. در این راستا، نخستین اجلاسیه ملی مردمی سازی دولت با حضور نخبگان، حلقه های میانی، شبکه دستیاران مردمی سازی و مسئولان کشور، روز شنبه 28 مردادماه سال جاری در سالن اجلاس سران و به اهتمام ستاد مردمی سازی دولت برگزار شد.
زرودی درخصوص برگزاری نخستین دوره اجلاسیه مردمیسازی دولت گفت: آنچه که در این رویداد ملی، از زبان شخص اول کابینه دولت مردمی، معاونان، وزرا و دستیاران ایشان و نیز اساتید و اصحاب خرد و اندیشه، در کنار تجارب ارزنده فعالان پیشتاز میدانی ارایه شد، شاه کلید مردمی سازی دولت در گام دوم انقلاب و چراغی روشن در مسیر افق تمدنی است که امامین انقلاب آنرا برای ملت بزرگ ایران ترسیم نمودند.
وی همچنین تصریح کرد: خلأ گفتمان سازی، تبلیغ، ترویج و تبیین کافی درخصوص این اقدام بزرگ، کما بسیاری از اقدامات ارزنده ای که در چهارگوشه این مرز و بوم در حال انجام بوده و هست، کماکان احساس می شود. این درحالی است که منطبق بر بیانات مقام معظم رهبری(مدظله¬العالی) در موضوع «تبیین» باید زمان شناس بود چرا که اگر در زمان مشخص مسأله به درستی تبیین نشود، نه تنها تاثیری نخواهد داشت بلکه مشکلاتی را هم به دنبال خواهد آورد. ایشان می فرمایند: «چرا میگوییم جهاد، جهاد تبیین؟ این گرفته شده است از کلام امیرالمؤمنین (علیه السّلام)؛ امیرالمؤمنین در آن وصیّت معروف خودشان به حَسنین (علیهما السّلام) ــ که خطاب به آنها است، منتها میفرمایند «وَ مَن بَلَغَهُ کِتَابِی»؛ یعنی بنده و شما هم مخاطب این وصیّت هستیم. از جملهی چیزهایی که میفرمایند [این است]: «وَ اللَهَ اللَهَ فِی الجِهَادِ بِاَموَالِکُم وَ اَنفُسِکُم وَ اَلسِنَتِکُم فِی سَبِیلِ اللَه»؛ جهاد با السنة. حالا خوشبختانه [از میان] ملّت ما، کسانی که می¬توانستند، وارد بودند، با اموالشان، با انفسشان جهاد کردند؛ الان هم دارند جهاد می کنند؛ با السنه هم باید جهاد کرد که کسانی در این بخش هم میتوانند واقعاً فعّال باشند و جهاد کنند.»
همبنیانگذار مجموعه فرصت با بیان اینکه احساس تکلیفی در ضرورت به دوش گرفتن چنین رسالتی دارد، مطرح کرد: مجموعه فرصت (شبکه مدیریت مردمی بلایای طبیعی، حوادث غیرمترقبه و بحران های اجتماعی) بر آن شد که با مصورسازی نکات کلیدی سخنوران ارجمند این رویداد عظیم، گامی استوار به منظور ترویج و گفتمان-سازی مفهوم مردمی سازی دولت و شیوه های اجرایی سازی آن بردارد. ثمره این تلاش، به صورت نمایه شده و در قالب شکل مصور (اطلاعنگاشت) «فرصت ایران قوی» منتشر کند.